Mogens Røigaard
Præsentation
Mogens har været menig medlem i bestyrelsen i nogle år inden han blev valgt til formand i 2010.
Er desuden instruktør og medarrangør af natøvelsen samt kontaktperson til webudvalget.
Freddy Olsen
Præsentation
Freddy er klubbens næstformand, en post han har siddet på siden 1998.
Er desuden instruktør på flere hold, medlem af kursusudvalget, arrangør af natøvelsen.
Derudover er han dressurleder og sørger for opdateringer af programmer og dommervejledninger sammen med dressurgrupperne og står for mesterskaber, kåringer o.a.
Lena Kristensen
Bestyrelsesmedlem
Pernille Thelin
Præsentation
Pernille blev i 2014 valgt ind  i bestyrelsen, efter flere år som suppleant og virker som sekretær, ikke kun på bestyrelsesmøder men også på dressurmøder og trænermøder.
Er desuden instruktør, med i kursusudvalget og arrangementsudvalget og kontaktperson til Klubbladet.
Thomas Lønborg
Præsentation
Thomas har været med i  bestyrelsen gennem nogle år, først som suppleant og nu som menig medlem.
Er desuden instruktør og formand for plads og materialeudvalget.
Suppleant til bestyrelsen
Kim Prühs
Præsentation
Kim er suppleant i bestyrelsen, siden 2013.
Er desuden instruktør.
Webudvalg
Lotte Andersen
Præsentation
Lotte har været i klubben siden 2009 hvor hun har trænet med sin Labrador, Charly, som hun har bestået følgende med Rally begynder, lydighed 1 og eftersøgning 1.
Lotte er formand for webudvalget som hun trådte ind i sommeren 2013, da det tidligere webudvalg stoppede.
Har deltaget i flere kurser hos KlubModul.
Har man noget til hjemmesiden, fotos eller artikler så kontakter man bare Lotte.
Pladsudvalg
Kim Prühs
Præsentation
Kim er suppleant i bestyrelsen, siden 2013.
Er desuden instruktør.
Thomas Lønborg
Præsentation
Er desuden instruktør og formand for plads og materialeudvalget.
Per Gerlach
Arrangementudvalg